Grundläggande uppsättning trädgårdsredskap

 

Den som börjar trädgårdsarbete behöver snart ett trädgårdsredskap. Vad behöver du för att underhålla din trädgård ändå?Handverktyg är användbara för små uppgifter. Tänk på handgafflar, planteringar och räfflor. Med dessa tre verktyg kan du inte plantera överdimensionerade trädgårdsväxter eller lossa jorden. Om möjligt, köp rostfritt stål (rostfritt stål). Dina trädgårdsredskap kommer inte att rosta. Rostfritt stål är ett hållbart material som håller i flera år och är vattentåligt. Den är resistent mot alla slags väderförhållanden och används ofta i trädgårdsredskap.Dricks:
Rengör alltid dina trädgårdsredskap noggrant efter användning. Se till att det är rent. Skölj med vatten i ett dike, en damm eller en hink.

Handgaffel
Handgafflar är ett användbart verktyg för små grävningar, plantering av nya trädgårdsväxter och lossning av jord. Handgafflar är också mycket lämpliga för att skörda lökar och växter.

Handkratta
En tretandshake är en liten, robust kratta med ett kort handtag. Det ergonomiska handtaget gör det enkelt att arbeta med. Du kan skopa jorden, ta bort ogräs och andas luft i jorden. Luft är viktigt för god mark och god växttillväxt.
Handraker är också ett praktiskt verktyg för att arbeta med krukor och behållare. Med handkratt kan du arbeta säkert mellan växter. Växtkopp
Vanligtvis används växthuvuden för plantering och transplantation. Du kan enkelt gräva rötterna. Du kan också använda en spatel för att skapa lås och plantera blomsterlökar.

Beskärningsverktyg
Bra beskärningssax är en bra investering. Du kan enkelt klippa använda blommor med vassa beskärningssaxar. Använd en skarp sax för att minimera skador på växten. Se till att saxen är skarp.
Med bra beskärningssax kan du enkelt klippa de tunnaste grenarna för att behålla plantans form. Om grenarna är för tjocka för att passa med beskärningssax, använd beskärningssax.

Rostfritt stålrep
Det ordet talar för sig själv. Dessa saxar är för tjocka grenar. Med beskärningssax kan du använda lite mer kraft för att klippa grenar snabbt och enkelt. Med en bra kombination av beskärning och skärare kan du beskära nästan alla växter eller buskar.

Största jobbet
Tidigare pratade jag om några små trädgårdsredskap. Tyngre material behövs när man planterar, transplanterar eller beskär stora växter, träd och buskar. Därför rekommenderas borr- eller borrgafflar för plantering. Och om du har en gräsmatta är en gräsklippare, en kant och en bra gräsklippare avgörande.
För stora, tjocka trädgrenar, överväg en sticksåg eller motorsåg. Men folk pratar ofta om professionell beskärning. Få tillräckligt med information innan du börjar beskära dig själv. Felaktigt avskurna trädgrenar växer inte längre. Träd kan deformeras, sluta gro och i extrema fall bli obalanserade. Trädgårdsmästare och trädgårdsmästare kan hjälpa till med beskärning och ljuskrona. De har erfarenheten att göra det säkert.

Grundutrustning
Börja med att köpa ett litet trädgårdsredskap. Du kan långsamt öka dina lagerverktyg efter behov. Satsa på ett bra verktyg, det kommer att ta år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *