Spa på min bakgård

 

Nu när kylan sakta kommer in i landet ser jag redan fram emot vintersport. Å nej … tyvärr har jag inget val i år. Tyvärr. Men det finns något värre. Du borde vara nöjd med dina minnen i år. Till exempel besökte jag en gång en badort vid höga berg på vintern. Det finns inget bättre än att sitta i varmt vatten ute i kallt väder. Naturligtvis kan du också uppleva den lyxiga spa -atmosfären i din egen trädgård med en utomhuspool.

Trevligt varmt vatten

Varmt vatten runt dig. Det finns inget bättre än att koppla av i den. Bra för dina muskler och minskar din spänning. Du sitter sent bakom din bärbara dator eller telefon, men tyst avslutar dagen och kopplar av i varmt vatten. Tror du att han kommer att sova djupare och bättre efter det? Och inte bara på kalla vinterdagar, utan också på vackra sommareftermiddagar. Du kan använda ditt eget “spa” året runt.
Badrum i alla former och storlekar
Du har nu ett badrum i alla former och storlekar. Vissa människor gillar det eleganta, moderna utseendet på plastbad. Den andra är att satsa på ett mer naturligt badrum i form av en jacuzzi. Naturligtvis beror det du väljer på din budget och det utrymme du har till ditt förfogande. Till exempel tar en badtunna mindre plats än en badtunna eller andra badtunnor.
Bränn ved
Skummet kommer ursprungligen från Skandinavien och värms upp på en vedspis, men andra tekniker kan också ses. Till exempel kan du välja en plastbehållare och en jacuzzi med elvärme.
Allt är mycket praktiskt, men då saknar jag den äkta romantiska utomhuskänslan. Den underbara lukten av brinnande ved och brinnande eld … Jag vet vad jag tycker är vackrast. Så jag skulle säga: gå till jobbet först (hugga och flyga) och ha sedan dubbel glädje 😊.
koppla av
Den kraftfulla massagestrålen i bubbelpoolen hjälper till att slappna av musklerna mer. Men den underbara doften du lägger till i vattnet kan också hjälpa till att slappna av din kropp och själ och till och med påverka ditt humör. Till exempel doften av citronmeliss och lavendel har en lugnande effekt. Och doften av violer och rosor får dig definitivt att känna dig romantisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *